Su'esu'ega Fa'amatalaga Moni o se Poloketi Su'esu'e Solar Axis Lua

Faatasi ai ma le atinaʻeina o tekinolosi ma le faʻaitiitia o le tau, o loʻo faʻaaogaina lautele le faiga o le suʻeina o le la i le tele o le eletise photovoltaic, o le masini faʻapipiʻi lua o le la e sili ona manino i ituaiga uma o puipui e faʻaleleia ai le gaosiga o le eletise, ae o loʻo i ai. o le le lava ma fa'asaienisi fa'amatalaga moni i totonu o le alamanuia mo le fa'atupuina malosi fa'aleleia fa'aleleia o le fa'aogaina o le la.O lo'o i lalo se au'ili'iliga faigofie o le fa'aleleia atili o le fa'aleleia o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aogaina o fa'amaumauga e fa'atatau i fa'amaumauga moni o le fa'atupuina o le eletise i le 2021 o le fa'aogaina o le la e fa'apipi'iina i le Aai o Weifang, Itumalo o Shandong, Saina.

1

(Leai se ata lafoia i lalo o le su'esu'e o le la, o la'au e ola lelei)

folasaga puupuu ole lafale eletise

Nofoaga fa'apipi'i:Shandong Zhaori New Energy Tech.Co., Ltd.

Longitude ma latitu:118.98°E, 36.73°N

Taimi fa'apipi'i:Novema 2020

Fua o Poloketi: 158kW

Lalaulau:400 fasipepa o Jinko 395W mata'imata la panels (2031*1008*40mm)

Fesuia'i:3 seti o Solis 36kW inverters ma 1 seti o Solis 50kW inverter

Ole numera ole su'ega ole la ua fa'apipi'iina:

36 seti o le ZRD-10 lua axis solar tracking system, faʻapipiʻi taʻitasi ma 10 fasi panels sola, faʻamauina mo le 90% o le aofaʻi o le gafatia faʻapipiʻi.

1 seti o le ZRT-14 tilted tasi axis solar tracker ma le 15 tikeri faʻaoga, faʻatasi ai ma 14 vaega o panels sola faʻapipiʻi.

1 seti o le ZRA-26 faʻapipiʻi faʻamautu faʻamaufaʻailoga, faʻatasi ai ma 26 solar panels faʻapipiʻiina.

Tulaga eleele:Mutia (e 5%)

Taimi fa'amama paneta la i totonu2021:3 taimi

Systemmamao:

9.5 mita i sasae-sisifo / 10 mita i matu-saute (ogatotonu i le ogatotonu mamao)

E pei ona fa'aalia i le ata fa'atulagaina

2

Vaaiga lautele o le gaosiga o le eletise:

O lo'o taua i lalo le fa'amatalaga moni o le gaosiga o le eletise i le 2021 na maua mai e Solis Cloud.Ole aofa'i ole eletise ole 158kW ile 2021 e 285,396 kWh, ma ole tausaga fa'aletausaga atoa e maua ai le eletise e 1,806.3 itula, e 1,806,304 kWh pe a liua ile 1MW.O le averesi o itula aoga aoga faaletausaga i le aai o Weifang e tusa ma le 1300 itula, e tusa ai ma le fua faatatau o le 5% toe maua o panels solar bi-mata i luga o le mutia, o le gaosiga o le malosiaga faaletausaga o le 1MW photovoltaic power plant faʻapipiʻiina i le faʻaogaina sili ona lelei i Weifang e tatau. e tusa ma le 1,365,000 kWh, o lona uiga o le faʻatupulaia o le malosi faʻaletausaga o lenei la e faʻatatau i le malosi o le eletise i le faʻatulagaina sili ona lelei o le faʻaogaina o le angle e fuafua e 1,806,304 / 1,365,000 = 32.3%, lea e sili atu i lo tatou faʻamoemoe muamua o le 30% o le gaosiga o le malosi o le lua. axis solar tracking system fale eletise.

Fa'alavelave fa'alavelave o le fa'atupuina o le paoa o lenei fale eletise lua i le 2021:

1. E itiiti taimi fa'amama i totonu ole la
2.2021 ose tausaga e tele timuga
3. Aʻafia i le nofoaga o le nofoaga, o le mamao i le va o faiga i le itu i matu-saute e laʻititi
4.Three lua axis solar tracking system o loʻo faʻataʻitaʻiina i taimi uma suʻega tuai (faʻasolosolo i tua ma luma i sasaʻe-sisifo ma matu-saute itu 24 itula i le aso), lea e i ai aʻafiaga leaga i le aofaʻi o le gaosiga o le eletise.
5.10% o panels sola o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le faʻaogaina o le la (pe tusa ma le 5% le faʻaleleia atili o le eletise) ma le faʻapipiʻiina o le la e tasi (e tusa ma le 20% le faʻaleleia o le eletise), lea e faʻaitiitia ai le faʻaleleia o le malosi o le faʻaleleia o le faʻaleleia o le eletise lua.
6. O loʻo i ai aʻoaʻoga i le itu i sisifo o le eletise e aumaia ai le tele o ata, ma se vaega itiiti o le paolo i le itu i saute o Taishan laufanua maʻa (ina ua uma ona faʻapipiʻi lo tatou malosi optimizer i luga o panels sola e faigofie ona paolo ia Oketopa 2021, e matua taua tele. fesoasoani e faʻaitiitia le aʻafiaga o le paolo i le gaosiga o le eletise), e pei ona faʻaalia i le ata o loʻo i lalo:

3
4

O le fa'atonuina o fa'alavelave fa'alavelave o lo'o i luga o le a sili atu ona manino le a'afiaga i le fa'atupuina o le paoa fa'aletausaga o le masini e su'e ai le la.Mafaufau i lena aai o Weifang, o le Itumalo o Shandong e aofia i le vasega lona tolu o punaoa malamalama (I Saina, ua vaevaeina punaoa o le la i ni tulaga se tolu, ma o le vasega lona tolu e aofia ai i le tulaga pito i lalo), e mafai ona manatu o le fuaina o le malosiaga o le gaosiga o le lua. axis solar system tracking e mafai ona faʻateleina e sili atu i le 35% e aunoa ma se faʻalavelave faʻalavelave.E manino lava e sili atu nai lo le gaosiga o le eletise na fuafuaina e PVsyst (naʻo le 25%) ma isi polokalama faʻataʻitaʻi.

 

 

Tupe maua fa'aola ile 2021:

E tusa ma le 82.5% o le malosiaga e gaosia e lenei fale eletise o loʻo faʻaaogaina mo le gaosiga ma le faʻaogaina o fale gaosimea, ae o le 17.5% o loʻo totoe o loʻo tuʻuina atu i le setete.E tusa ai ma le tau o le eletise a lenei kamupani e $0.113/kWh ma le tau o le eletise e $0.062/kWh, e tusa ma le $29,500 le tupe maua mai le gaosiga o le eletise i le 2021.E tusa ai ma le tau faufale e tusa ma le $0.565/W i le taimi o le fausiaina, e naʻo le 3 tausaga e toe faʻaleleia ai le tau, e tele faʻamanuiaga!

5

Su'esu'ega o le masini su'esu'e o le la e sili atu i fa'amoemoega fa'apitoa:

I le faʻaaogaina o le lua axis solar system tracking system, o loʻo i ai le tele o mea lelei e le mafai ona mafaufauina i le faʻataʻitaʻiga polokalama, e pei o:

E tele ina gaioi le masini e su'esu'e ai le la e lua, ma e tele atu le fa'ai'uga, e le o fa'aputuina pefu.

A timu, e mafai ona fetuutuunai le faiga e siaki ai le la e lua i se tulimanu fa'aautu lea e fa'aulu i le timu fufuluina o la.

A to'a le kiona, e mafai ona fa'atūina le fa'ato'aga e fa'asolo ai le kiona e fa'asolo i le kiona.Aemaise lava i aso susulu pe a maeʻa galu malulu ma le mamafa o le kiona, e sili ona lelei mo le gaosiga o le eletise.Mo nisi puipui mau, afai e leai se tagata e fa'amama le kiona, e le mafai e paneta o le la ona fa'aosoina le eletise masani mo ni nai itula po'o ni nai aso ona o le kiona o lo'o ufitia ai paneta sola, ma i'u ai i le tele o le paoa.

Fa'aola su'esu'e, aemaise le lua axis solar system tracking, e maualuga atu le puipui o le tino, e sili atu ona matala ma susulu le pito i lalo ma sili atu le fa'aleleia o le ea, lea e fa'amalieina ai le tu'uina atu o le ta'aloga atoatoa i le fa'atupuina o le malosi o paneta sola e lua.

6

 

 

O lo'o taua i lalo se au'ili'iliga manaia o fa'amaumauga o le gaosiga o le eletise i nisi taimi:

Mai le histogram, o Me e le masalomia o le masina maualuga o le gaosiga o le eletise i le tausaga atoa.I le masina o Me, e umi le taimi o le susulu o le la, e tele atu aso susulu, ma o le averesi o le vevela e maualalo ifo nai lo Iuni ma Iulai, o le mea autu lea e ausia ai le lelei o le gaosiga o le eletise.E le gata i lea, e ui o le taimi o le susulu o le la ia Me e le o se masina sili ona umi i le tausaga, o le susulu o le la o se tasi lea o masina sili ona maualuga o le tausaga.O le mea lea, e talafeagai le maualuga o le gaosiga o le eletise ia Me.

 

 

 

 

I le aso 28 o Me, na faia ai foi le gaosiga o le eletise aupito maualuga i le aso e tasi i le 2021, faatasi ai ma le malosi atoa e sili atu i le 9.5 itula.

7
8

 

 

 

 

O Oketopa o le masina pito maualalo lea o le gaosiga o le eletise i le 2021, e na o le 62% o le gaosiga o le eletise ia Me, e fesoʻotaʻi ma le tau timuga e le masani ai ia Oketopa i le 2021.

 

 

 

 

E le gata i lea, o le maualuga maualuga o le gaosiga o le eletise i le aso e tasi na tupu ia Tesema 30, 2020 aʻo leʻi oʻo i le 2021. I lenei aso, o le gaosiga o le eletise i solar panels na sili atu nai lo le malosi faʻatatau a le STC mo le lata i le tolu itula, ma o le malosi maualuga e mafai ona oʻo atu i le 108% o le malosi fa'atatau.O le mafuaaga autu, pe a uma le galu malulu, e susulu le tau, mama le ea, ma malulu le vevela.O le maualuga o le vevela e na'o -10 ℃ i lena aso.

9

O le fa'atusa o lo'o mulimuli mai ose fa'atupuina o le eletise i aso ta'itasi o le fa'aogaina o le la.A fa'atusatusa i le fa'atupuina o le eletise o le fa'amaumau fa'amau, o lona fa'atupuina o le eletise e sili atu ona sologa lelei, ma o lona malosi fa'atupuina i le aoauli e le ese tele mai le fa'amau fa'amau.O le fa'aleleia tele o le gaosiga o le paoa a'o le'i ta le 11:00 i le taeao ma pe a mae'a le 13:00 i le aoauli.Afai e iloiloina le maualuga ma le vanu o tau o le eletise, o le taimi e lelei ai le gaosiga o le eletise o le lua axis solar system e tele lava ina ogatasi ma le taimi o le maualuga o le tau o le eletise, ina ia sili atu lona maua i le tau o le eletise. o puipui tumau.

10

 

 

11

Taimi meli: Mati-24-2022