Shandong Zhaori New Energy (Sunchaser Tracker) o le a auai i le 2024 Shanghai SNEC International Solar Exhibition

Shandong Zhaori New Energy Tech.Co., Ltd. (Sunchaser Tracker) o le a toe auai i le 2024 Shanghai SNEC International Solar Exhibition, numera o le potu 1.1H-D380.I le avea ai o se faʻatauga o faiga e siaki ai le la, matou te valaʻauina oe e asiasi i le matou fale faʻasalalau ma faʻatalanoa faʻatasi faʻasologa o atinaʻe ma faʻatonuga i le lumanaʻi.

I le avea ai o se atinaʻe faʻapitoa i le fanua o oloa tracker solar, Shandong Zhaori New Energy Tech.Co., Ltd. ua tu'uina atu i tagata fa'atau oloa ma fa'afitauli o lo'o maua i le la.I lenei faʻaaliga, o le a matou faʻaalia oloa aupito lata mai o le suʻega o le la ma mea faʻatekonolosi, e aofia ai se faʻasologa o oloa e pei o faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga tasi, faʻamaufaʻailoga faʻapipiʻi tasi, puipui siaki siaki lua, faʻapea foʻi ma vaifofo PV atamai.
Fa'aola tracker
I lenei faʻaaliga, o le a matou faʻaalia ai taunuʻuga aupito lata mai a le kamupani ma mea faʻatekonolosi i le tulaga o trackers solar, ma fefaʻasoaaʻi ma galulue faʻatasi ma tupulaga i totonu ma fafo e suʻesuʻe faʻatasi le atinaʻe ma faʻatonuga i le lumanaʻi o le siakiina o le la.Matou te tulimatai atu e faʻatalanoaina le atinaʻeina o le photovoltaic alamanuia faʻatasi ma oe, faʻasoa a matou tekinolosi ma poto masani, ma galulue faʻatasi e faʻalauteleina le atinaʻeina o le alamanuia o le suʻeina o le la.

O loʻo tulimatai atu e feiloai ia te oe i le Shanghai SNEC 2024 Photovoltaic Exhibition!
Fa'aaliga Solar 2024


Taimi meli: Iuni-14-2024